Returnarea produselor, cu exceptia problemelor ce tin de garantie, se face pe cheltuiala dumneavoastra. Curcumin95.ro nu va va rambursa costurile returnarii produsului.

In conformitate cu legislatia in vigoare, aveti dreptul de a returna produsele comandate, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (data livrarii produselor).

Produsele pot fi returnate, completand formularul de retur. Inainte de a returna un produs, citeste cu atentie Politica de retur si conditiile de retur specifice produsului.

Returul se face in cativa pasi simpli:
– Te asiguri ca produsul indeplineste conditiile de retur;
– Completezi o cerere de retur si o expediezi catre https://www.curcumin95.ro;
– Astepti aprobarea cererii de retur din partea https://www.curcumin95.ro;
– Trimiti produsul catre Vanzator;
– Primesti contravaloarea produsului sau alt produs la schimb, dupa caz.

Conditii pe care trebuie sa le indeplineasca produsele pentru a putea fi returnate:
– Sa indeplineasca conditia termenului de 14 zile de la livrare.
– Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise
– Nu sunt acceptate la retur produse care au fost folosite sau desigilate.
– Produsele trebuie insotite de toate accesoriile ce v-au fost livrate.
– Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, factura care le-a insotit, eventualele cadouri ce ti-au fost oferite odata cu acestea.

Orice nerespectare a acestor conditii, da dreptul https://www.curcumin95.ro sa respinga cererea dumneavoastra de retur. Doar produsele retunate ce sunt complete, in stare perfecta si in ambalajul original vor fi acceptate. In caz contrar, returnarea va fi considerata neconforma si nu veti primi o rambursare de la https://www.curcumin95.ro.