Iana Life SRL (Curcumin95.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 34799.

 

Conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Curcumin95.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este emiterea facturii, asigurarea garantiei produselor, livrarea produselor, finalizarea comenzii, informarea clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe Curcumin95.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale, de promovare a produselor, de marketing, de publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Trezore.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 34799, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Curcumin95.ro, pentru desfasurarea de activitati cum ar fi, activitati comerciale, de promovare a produselor, de marketing, de publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentei Note de Informare ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa noastra, va puteti exercita urmatoarele drepturi:
– sa interviti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime;
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, Curcumin95.ro poate notifica clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Curcumin95.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice client sau utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Curcumin95.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

Curcumin95.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de Curierat, furnizori deservicii de plata / bancare, fara de care nu am putea finaliza comanda Dvs. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.